Змова на повернення коханого читати біла магія, чоловіка, чоловіка, вкраденого майна, боргу, хлопці, додому |

У цьому матеріалі одного з кращих в російськомовному Інтернеті сайтів зі снів і сновидінь «Сон в руку», пропонується ознайомитися з практичною магією, а також дізнатися змови на повернення, якими можна користуватися в певних ситуаціях і отримувати бажаний результат.

Але не потрібно забувати про те, що це сильна магія і чаклунство, що в умілих руках має зворотний ефект, тому часто і під час злості ними користуватися не можна, адже наслідки будуть вкрай неприємними.

Змова щоб повернути хвороба назад тому, хто її послав і дієве чаклунство

Часто хвороби нас приходять від недругів разом з порчами. Їх можна повернути назад тій людині, хто її ініціював. Для цього потрібно купити печінка будь-якої тварини і встромляти в нього по черзі дев’ять голок примовляючи при цьому:

На першу – «Того, хто мітив оком»
На другу – «Того, хто пускав порчу»
На третю — «Того, хто чинив зло»
На четверту — «Голка, призначена печінки мого ворога»
На п’яту – « Голка, яка притисне його мова»
На шосту – « Голка, яка приборкала його злі думки»
На сьому – «Злі думки до нього повертайтеся!»
На восьму – «Сила смертна до нього повертайся!»
На дев’яту – «Чорні очі – сомкнитесь!»

Потім цю печінку ховають в білу тканину і закопують в гнойову купу.

Який змова прочитати щоб повернути до себе колишнього чоловіка

Щоб повернути колишнього чоловіка назад у сім’ю можна скористатися наступним змовою.

«Корона Цариці і Царя, повенчанных рай на землі, двох сердець і душ рабів Божих (імена) хустка вінчальний, вінчальна свічка, вівтар вінчальний, дзвін вінчальний, годину вінчальний і мій наказ міцний. З години цього, по наказу моєму, йдіть душі раби Божої (ім’я) і раба Божого (ім’я) один одному на зустріч, на вічну вічність. Амінь».

Змова щоб повернути свою удачу від того, хто її забрав, чорна магія

Коли місяць буде зростаючою, потрібно вийти на поріг свого житла, обрв при цьому пару взуття навпаки, лівий на праву ногу, а правий – на ліву. В руках треба тримати прямокутне дзеркало, дивлячись на своє відображення в ньому і читати замовляння:

«Поверни, хто взяв, не гніви Бога. По імені не назву, але дістати зможу звідусіль, де трава не росте, де вода не тече, де сонце не світить, де пташки не співають. Справа, слово, мова»

Дзеркало покладіть відображенням вниз. Перепробує взуття правильно, лівою ногою переступити через дзеркало, виходячи на вулицю. Дійшовши до першого перехрестя, переступаючи з ноги на ногу, промовите наступне:

«Не чий цього перехрестя. Я тут буду скарбник. Я свою удачу, як скарбницю, поверну всю до останньої краплі».

Далі через ліве плече на перехрестя потрібно кинути монету зі словами «Сплачено». Додому йти варто іншою дорогою.

Дієві білі змови і молитви на любов і повернення коханого, боргу

Для того щоб повернути старий грошовий борг, можна скористатися змовою з білої магії на монетку. Для цього потрібно взяти монетку білого кольору і середнього номіналу. Її потрібно прикопати під ялиновим деревом рано вранці, тричі повторюючи такі слова:

«Я в землі монетку закопаю, щоб Раб божий (ім’я боржника) повернув свій борг мені. Щоб змусити його віддати усе, що взяв у мене. Як борг до мене повернеться, так і откопаю монетку, забувши всі образи на боржника!»

Повернувшись додому, зателефонуйте боржника і нагадайте про борг. Протягом найближчого тижня –двох, борг до вас повернеться. Монету треба буде відкопати і зберігати у себе.

Молитви на повернення і байдужість коханого хлопця, як їх використовувати

Щоб повернути коханого хлопця, потрібно протягом семи днів читати текст змови на вечірню зорю.

«Господь-Бог мій, ти захисник мій. Тільки на сили твої уповаю я. Тільки на тебе всі надії покладаю я. Молю тебе про допомогу. Поверни мені мого коханого, раба Божого (ім’я). Не залиши мене без відповіді Боже мій, не залиш моє прохання без своєї уваги. Ощасливите грішницю рабу Божу (ім’я), усі Святі і мученики. Амінь!»

Молитви на повернення сил і здоров’я, щастя

Повернути відібрані сили, здоров’я і щастя можна за допомогою наступної молитви:

«тут і зараз прошу всіх Святих і угодників і мучеників, а також Архангела Михаїла допомогти мені повернути силу і енергію, відібрану у мене іншими людьми. Сама винна, що, будучи грішній, позбулася Вашого захисту. Провину свою визнаю і искупаю. Прошу допомогти очистити душу і повернути світло, енергію і здоров’я. Прошу обдарувати її щастям і спокоєм, умиротворенням і через послушність законам Господнім. Амінь!»

Змова повернення жінки і дівчата додому біла магія, в сім’ю чоловіка збереження сім’ї

Якщо чоловік хоче повернути блудну жінку в сім’ю, він може використовувати змова білої магії, який читається на новий місяць на церковну свічку. Як не може людина жити без води, так щоб не змогла жити раба Божого (ім’я) без раба Божого (ім’я). Амінь!

Змова на повернення вкраденого майна, документів, речі, тварини читати в домашніх умовах

Щоб повернути вкрадене майно, можна провести обряд в домашніх умовах. Для цього потрібно розбити посудину повний води, промовляючи: «з водою розіллється злодійська доля, петляти їй доведеться по дорозі. І повернеться вкрадене у мене мені ж. І бути злодієві бранцем законів. Як осколки від посудини розлітаються, так і доля його руйнується!»

Молитви на повернення з далекої поїздки, в’язниці

Щоб швидше повернути коханого з в’язниці, потрібно читати молитви Миколі Чудотворцю. Для цього потрібно запалити церковну свічку, і поставити поруч з нею іконку Миколи Чудотворця. Молитися до нього варто не завченими молитвами, а своїми словами. Просити треба щиро вірячи в його сили і сподіваючись на його милість. Така ж молитва допоможе повернути коханого з далекої дороги.

Приворот на повернення коханого

Повернути коханого можна з допомогою привороту, зробленого на воду. Зробити це не складно і в домашніх умовах. У лівій руці тримайте півсклянки води, правою водите над склянкою, примовляючи ім’я коханого. Робити це потрібно пізно ввечері. Склянку з водою ставлять на підвіконня під місячне світло для зарядки. На наступний день запросіть кохану і напоїть чаєм, з додаванням заговоренной води. Коли він буде пити напій, дивіться йому в очі.

Молитви на повернення сина в сім’ю, додому

Про повернення дітей додому моляться Святому Великомученику Георгію Побідоносцю. Для того щоб молитва була дієвою, приступати до неї потрібно з чистою душею, краще після денного посту. Думки не повинні бути злими, душа повинна перебувати в спокійному стані. Звертаючись до Святого потрібно молитися, щиро просячи уберегти дітей від усього поганого і допомогти їм скоріше повернутися додому.

Молитви на повернення грошового боргу, зору

Миколи Чудотворець здатний не тільки лікувати хвороби очей, але і повертати зір сліпим. Звертаючись до цього Угодника, варто покаятися в гріхах і щиро попросити Його про допомогу, сподіваючись на його силу й допомогу.